Forfatter
Tittel Ekte brød : uten gluten og ferdige melmikser
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Mange synes det er en utfordring å bake brød uten gluten. I denne boken får man oppskrifter på 50 velsmakende og næringsrike brød man selv kan bake. Her finner man alt fra hverdagsbrød til loff, baguetter og foccacia, knekkebrød og surdeigsbrød. Dersom man i tillegg har andre allergier eller matintoleranser, kan oppskriftene lages med valgfri melk, og de er også merket slik at man kan se hvilke som inneholder vanlige allergener. Omtalen er utarbeidet av BS.
Har register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001093 am 2200217 4500
*00159421
*008 a 00nob 2
*015 $a0473099 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-51357-3 $bib. $cNkr 379.00
*08201$a641.815 $zh $223/nor
*090 $bq $c641.815 $dGRA
*10010$aGranli, Kristin$jn.
*24510$aEkte brød $buten gluten og ferdige melmikser $cKristin Granli
*260 $a[Oslo] $bCappelen Damm$c2016
*300 $a173 s. $bkol. ill.
*505 $aHar register
*520 $aMange synes det er en utfordring å bake brød uten gluten. I denne boken får man oppskrifter på 50 velsmakende og næringsrike brød man selv kan bake. Her finner man alt fra hverdagsbrød til loff, baguetter og foccacia, knekkebrød og surdeigsbrød. Dersom man i tillegg har andre allergier eller matintoleranser, kan oppskriftene lages med valgfri melk, og de er også merket slik at man kan se hvilke som inneholder vanlige allergener. Omtalen er utarbeidet av BS.
*650 1$aBaking
*650 $aGlutenfri kost
*650 $aBrødbaking
*655 2$aKokebok
*850 $aSelbu folkebibliotek
*950 0$aMatoppskrifter $zKokebok $9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening