Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken tar for seg klassisk trøndersk mat, som kanskje er i ferd med å bli glemt i vårt tid. Boken tar for seg klassiske retter som sodd, klubb og duppe, rotgraut, julemat, desserter og bakst. I boken treffer man folk fra hele Trøndelag, som forteller om hvordan de fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Omtalen er utarbeidet av BS. Den ineholder også sørsamiske mattradisjoner
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001047nam 22002171 4500
*00169119
*008 a 00nob 2
*015 $a0421516$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-92577-82-0$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.59484$zh$25
*090 $bq$c641.59484$dDOT
*10010$aDotterud, Aase$d1958-$jn.$wDotterud, Åse
*24510$aTradisjonsrik trøndermat$c[Aase Dotterud]
*260 $aSteinkjer$bEmbla$c2014
*300 $a108 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aBoken tar for seg klassisk trøndersk mat, som kanskje er i ferd med å bli glemt i vårt tid. Boken tar for seg klassiske retter som sodd, klubb og duppe, rotgraut, julemat, desserter og bakst. I boken treffer man folk fra hele Trøndelag, som forteller om hvordan de fortsatt lager trøndersk mat på gamlemåten, og som brenner for at tradisjonsmaten ikke skal bli glemt. Omtalen er utarbeidet av BS. Den ineholder også sørsamiske mattradisjoner
*650 1$aMatlaging
*650 $aTrøndelag
*650 $aSamisk
*650 $aMattradisjoner
*655 2$aKokebok
*850 $aSelbu folkebibliotek
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening