Selbu folkebibliotek

Norge rundt med Bent Stiansen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Norge rundt med Bent Stiansen
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.59481 STI
Eier
  • Selbu folkebibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • I 2014 er det 20 år siden Bent Stiansen åpnet den anerkjente restauranten Statholdergaarden. I løpet av disse årene har mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget vært innom Stiansens kjøkken. Mange av dem driver i dag sine egne restauranter, og dette har lokket Stiansen på en kulinarisk rundreise fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. På veien har han besøk 20 av sine gamle lærlinger og laget mat med dem, besøkt lokale råvareprodusenter og testet restaurantenes personalmat. Her deler han mer enn 100 oppskrifter fra reisen, alt fra husmannskost og hverdagsmat til de flotteste festmåltider. Har adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
ISBN
  • 978-82-8169-290-9
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001333 am  2200229   4500
*00157568
*008                      a          00nob 2
*015  $a0398295$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8169-290-9$bib.$cNkr 399.00
*035  $a0398295
*035  $a253159
*08231$a641.59481$zh$25
*090  $bq$c641.59481$dSTI
*100 0$aStiansen, Bent$d1963-$jn.
*24510$aNorge rundt med Bent Stiansen$cBent Stiansen, Audun Aagre
*260  $a[Oslo]$bFont$ccop. 2014
*300  $a317 s.$bkol. ill.
*505  $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520  $aI 2014 er det 20 år siden Bent Stiansen åpnet den anerkjente restauranten Statholdergaarden. I løpet av disse årene har mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget vært innom Stiansens kjøkken. Mange av dem driver i dag sine egne restauranter, og dette har lokket Stiansen på en kulinarisk rundreise fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. På veien har han besøk 20 av sine gamle lærlinger og laget mat med dem, besøkt lokale råvareprodusenter og testet restaurantenes personalmat. Her deler han mer enn 100 oppskrifter fra reisen, alt fra husmannskost og hverdagsmat til de flotteste festmåltider.
*650 1$aJulemat
*650  $aNorge
*650  $aKokebok
*700 0$aAagre, Audun$d1973-$emedforf.$jn.$wÅgre, Audun
*850  $aSelbu folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Selbu Folkebibliotekq641.59481 STI