Forfatter
Tittel Norge rundt med Bent Stiansen
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I 2014 er det 20 år siden Bent Stiansen åpnet den anerkjente restauranten Statholdergaarden. I løpet av disse årene har mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget vært innom Stiansens kjøkken. Mange av dem driver i dag sine egne restauranter, og dette har lokket Stiansen på en kulinarisk rundreise fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. På veien har han besøk 20 av sine gamle lærlinger og laget mat med dem, besøkt lokale råvareprodusenter og testet restaurantenes personalmat. Her deler han mer enn 100 oppskrifter fra reisen, alt fra husmannskost og hverdagsmat til de flotteste festmåltider.
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001333 am 2200229 4500
*00157568
*008 a 00nob 2
*015 $a0398295$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8169-290-9$bib.$cNkr 399.00
*035 $a0398295
*035 $a253159
*08231$a641.59481$zh$25
*090 $bq$c641.59481$dSTI
*100 0$aStiansen, Bent$d1963-$jn.
*24510$aNorge rundt med Bent Stiansen$cBent Stiansen, Audun Aagre
*260 $a[Oslo]$bFont$ccop. 2014
*300 $a317 s.$bkol. ill.
*505 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520 $aI 2014 er det 20 år siden Bent Stiansen åpnet den anerkjente restauranten Statholdergaarden. I løpet av disse årene har mer enn 150 lærlinger innen kokke- og servitørfaget vært innom Stiansens kjøkken. Mange av dem driver i dag sine egne restauranter, og dette har lokket Stiansen på en kulinarisk rundreise fra Harstad i nord til Kristiansand i sør. På veien har han besøk 20 av sine gamle lærlinger og laget mat med dem, besøkt lokale råvareprodusenter og testet restaurantenes personalmat. Her deler han mer enn 100 oppskrifter fra reisen, alt fra husmannskost og hverdagsmat til de flotteste festmåltider.
*650 1$aJulemat
*650 $aNorge
*650 $aKokebok
*700 0$aAagre, Audun$d1973-$emedforf.$jn.$wÅgre, Audun
*850 $aSelbu folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening