Selbu folkebibliotek

Bearbeiding av kjøtt: med et tillegg om Basturøyking i Namdalen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bearbeiding av kjøtt: med et tillegg om Basturøyking i Namdalen
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q641.59484 EDV
Eier
  • Selbu folkebibliotek
Klassifikasjon
Emne
Serie
Serienummer
  • 2
År
  • 2007
Noter
  • Katalogisert etter omslaget Bibliografi: s. 41-43
ISBN
  • 978-82-7877-156-3
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam
*00154156
*008150123                a          0 nob
*015  $a10256221$bBibliofilID
*019  $bl
*020  $a978-82-7877-156-3$bh.
*035  $a0443505
*0823 $a641.59484$zh$25
*090  $bq$c641.59484$dEDV
*100 0$aEdvardsen, Inger Lise Moe$jn.
*24510$aBearbeiding av kjøtt$bmed et tillegg om Basturøyking i Namdalen$cInger Lise Moe Edvardsen ; fotograf: Sunniva Saksvik
*260  $aSparbu$bMære landbruksskole$c2007
*300  $a43 s.$bill.
*440 0$aMattradisjoner i Trøndelag$v2
*500  $aKatalogisert etter omslaget
*505  $aBibliografi: s. 41-43
*650  $aKjøtt
*650  $aJulemat
*650  $aRøyking$qkonservering
*650  $aArbeiderbevegelse
*700 0$aSaksvik, Sunniva$d1973-$efotog.$318491900
*710  $aHøgskolen i Sør-Trøndelag$bMatteknologisk utdanning$eutg.$32142245000
*710 0$aMære landbruksskole$eutg.$32142244900
*740 0$aSøke nytt - skape gammelt
*850  $sn$aSelbu folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Selbu Folkebibliotekq641.59484 EDV